Meni Zapri

Nizkotemperaturne toplotne črpalke

Pri vas opravimo ogled in se dogovorimo za izvedbo.

DOBAVA IN MONTAŽA

Strojne inštalacije naj bodo skrbno načrtovane. Pri izdelavi uporabljamo visokokvalitetne materiale. Prizadevamo si za visoko kakovost dela, pri čemer se ponašamo z večletnimi izkušnjami.

Za talno ogrevanje

Za vas uredimo vse potrebne inštalacije in vgradnjo toplotnih črpalk.

Daikin Altherma 3 R

Na voljo so:
 
Bluevolution tehnologija združuje zelo učinkovite kompresorje in hladilno sredstvo prihodnosti R-32. Altherma 3 R s plinom R-32 zagotavlja visoke temperature do 65° C, s čimer je primerna tako za talno ogrevanje, kakor za ogrevanje z radiatorji. Deluje tudi v najhladnejših dneh, do -25° C.

Daikin Altherma 3 R W

Daikin Althermo LT lahko namestite samostojno, z zunanjim bojlerjem ali integriranim nerjavečim bojlerjem sanitarne vode. V vsakem primeru boste dobili najbolj prodajano in eno najbolj činkovitih naprav na tržišču. Idealna je za talno ogrevanje, mnogi pa jo uporabljajo tudi za ogrevanje z radiatorji, saj so njene karakteristike pri priklopu na radiatorje boljše od konkurenčnih visokotemperaturnih enokompresorskih črpalk. Seveda si lahko izberete takšno, ki tudi hladi.

Hlajenje je možno preko talnega ogrevanja, v tem primeru ni funkcije razvlaževanja, sicer pa hladimo preko Daikin konvektorjev, ki so na voljo v drugem ceniku.