Meni Zapri

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=’http://fabrikagym.com/tadej/heatandcool/wp-content/uploads/2014/08/tutzu.jpg’ attachment=’477′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_enable=’aviaTBoverlay_enable’ overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]
[av_heading heading=’Kanalske klimatske naprave’ tag=’h6′ style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=’70’ subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#ffffff’][/av_heading]
[/av_section]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KANALSKE KLIMATSKE NAPRAVE-HITACHI

Hitachi nam ponuja v segmentu MONO-SPLIT dva modela kanalskih klimatskih naprav .

Model RAD-RPA v močeh od 2,5kw pa do 5kw, te enote si primerne za vgradnjo tam kjer so

cevni ali kanalski razvodi kratki ter ne presegajo dolžin 4m enota ima zelo tih ventilator, ki mu lahko prilagajate omejitev moči na elektronski plošči. Enota ima priključke hladiva pripravljene na vrhnji strani tako da je priklop čim lažji ter možna namestitev tik ob strop,

enota ima prav tako vgrajeno kondenzno črpalko za odvod kondenzne vode, ki se med samimi delovanjem naprave v režimu hlajenja nabira v posodi na napravi kjer je vgrajen plovec ki samodejno sproži črpalko za kondenz.

Model RAD-PPA je na voljo v močeh od 5kw do 7kw, ter nam ponuja možnost nasavitve moči ventilatorja vse do 80 Pa in je tako primerna za v vgradno v sisteme kjer je cevna ter kanalska povezava dolga. Moč lahko na elektronski plošči omejimo na (30 / 50 / 80 Pa).

Prav tako je vgrajena črpalka za odvod kondenza, enota ima vgrajen tudi WASHABI NANO TITANIUM FILTER, ki omogoča visoko kakovost zraka v prostoru. Enote delujejo v režimu gretja tudi pri zunanji temperaturi -15°C.

Enote nam omogočajo glede na izbiro daljinca različne funkcije, kadar izberemo IR-daljinec imamo na voljo tudi: TEDENSKI ČASOVNIK, FUNKCIJA LEAVE HOME, TIPKO INFO TER FUNKCIJO OČISTI.

PREDNOSTI KANALSKIH ENOT:

  • Se neopazno zlije z notranjo opremo: vidne so samo vhodne in izstopne rešetke.
  • Zunanji statični tlak do 80 Pa omogoča rabo fleksibilnih cevi različnih dolžin: idealno za trgovine in srednje velike pisarne.
  • Vgrajena kondenzna črpalka kot standardna oprema izboljša zanesljivost drenaže.
  • Delovanje ob odsotnosti prihrani energijo, ko vas ni doma.
  • Sezonska učinkovitost, optimizirana za vse letne čase.
  • Enostavna namestitev
  • Med zagonom je mogoče prostor zelo hitro ohladiti ali segreti; ko temperatura v prostoru doseže nastavitveno točko, začne delovanje z nizko porabo energije varčevati z energijo.

Kadar so potrebo po hlajenju od 7Kw večje nam Hitachi ponuja enote RPI ki jih najdete pod sistemom Mini Set FREE ali Set FREE sistemom

 
[/av_textblock]

[av_productgrid categories=’44’ columns=’3′ items=’9′ offset=’0′ sort=’date’ paginate=’yes’]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.